Onze sponsoren

Beste meneer/mevrouw,

Laat ik ons eerst voorstellen. De 010cheerleaders is een sterk groeiende cheerleadingvereniging in Rotterdam wat dit jaar het eerste lustrum viert. Wij hebben diverse teams in verschillende leeftijdcategorie├źn, ons jongste lid is net 4 en ons oudste lid is 36 jaar, verdeeld over de mini’s, peewee’s, junioren en senioren, zowel jongens als meisjes (dames en heren). Onze doelen zijn sporten voor iedereen toegankelijk te maken en het cheerleaden in Nederland op de kaart zetten.

Cheerleaden is niet het zwaaien met de welbekende pompoms door blonde meisjes met een staart, maar het uitvoeren van een routine waarin stunts een belangrijk onderdeel zijn. Stunts zoals je in de Amerikaanse films ziet, waar mensen op elkaar getild worden, de lucht in gegooid worden en waar menselijke piramides in gevormd worden. Ook tumbling is hier een onderdeel van en een klein beetje dans, maar dan wel volgens de regels van cheerleaden.

Door diverse optredens/workshops/demonstraties te geven, tijdens evenementen, voor televisie (jopie parlevliet show) en bedrijven en door deelname aan wedstrijden, zoals het NK Cheerleading (waar wij niet onverdienstelijk presteren) willen wij cheerleaden zichtbaar en bekender maken in Nederland. Cheerleaden is namelijk een fantastische sport waar veel bij komt kijken, zoals uitdaging, vertrouwen, enthousiasme, kracht, flexibiliteit en doorzettingsvermogen. En eenmaal kennis gemaakt met cheerleaden, dan kom je er nooit meer vanaf is onze ervaring!

Wij willen sport voor iedereen toegankelijk maken, want sporten is goed voor het zelfvertrouwen, de conditie, het sociale aspect en de gezondheid. Door middel van lage contributies en door verder alles in eigen hand proberen te houden willen wij dit mogelijk maken. Het enige wat onze leden moeten betalen is het lage tarief voor lidmaatschap , trainingsoutfit en een paar witte schoenen. Kleding voor optredens, het uniform, trainingsmaterialen ed. houden wij in eigen beheer. Natuurlijk zorgen wij er wel voor dat iedereen zijn eigen uniform heeft.

Helaas kunnen wij dit alles niet alleen en zijn wij onder andere afhankelijk van donaties en sponsors.

Wij hopen dat wij in gesprek kunnen gaan over wat wij elkaar eventueel zouden kunnen bieden. Voor meer informatie kunt u een email sturen naar Marketing@010cheerleaders.nl of voorzitter@010cheerleaders.nl

Alle sponsoren willen wij hartelijk bedanken voor hun Donatie.

1 anonieme sponsor.

Tas van mij voor jou

https://www.facebook.com/tasvamijvoorjou/