Sponsor mogelijkheden

De 010 Cheerleaders hebben als doel om sporten voor iedereen toegankelijk te maken, ongeacht leeftijd, geslacht of (fysieke) beperking, daarom houden wij onze contributies laag en proberen wij zoveel mogelijk in eigen beheer t houden, zoals kleding, wedstrijdtenues en  trainingsmaterialen. Helaas is het moeilijk om met alleen de contributie de vereniging draaiende te houden, want na aftrek van alle kosten van bijvoorbeeld zaalhuur en verzekeringen blijft er niet veel over voor andere dingen. Daarom zijn sponsors hard nodig. De gemeente subsidieert steeds minder en natuurlijk willen wij onze materialen én onze leiding op goed niveau houden en leuke dingen met de kinderen blijven doen.

Vanzelfsprekend willen wij iets voor u als sponsor terugdoen. Wij willen iedereen laten zien dat u door uw sponsoring betrokken bent bij de 010 Cheerleaders. Vanzelfsprekend worden uw bedrijfsnaam met uw logo vermeld op onze website met hierbij een link naar uw website. U logo wordt vermeld in onze maandelijkse nieuwsbrief, en ook op onze goed bekeken facebooksite zal een vermelding van uw bedrijf komen. Indien gewenst kunt u onze leden een kortingsactie aanbieden, waarmee u gezinnen binnen Rotterdam-Zuid, maar ook daarbuiten bereikt.

Wij zijn blij met iedere vorm van sponsoring. Bedrijven en particulieren kunnen een donatie doen van contant geld, maar het is het ook mogelijk om kleding, zoals bijvoorbeeld trainingspakken of jassen te sponsoren voor onze leden. Ook zijn wij op zoek naar sponsoren voor onze wedstrijdteams die vervoer en tassen nodig hebben. De sponsoring kan plaatsvinden in vele vormen. Wij denken dat er altijd wel een vorm van sponsoring is, die u past.

Als u of uw bedrijf graag iets wilt bijdragen of betrokken wilt zijn bij de 010 Cheerleaders neem dan contact met ons op via marketing@010cheerleaders.nl om te overleggen over de mogelijkheden.