Over ons

Op 14 februari 2013 zijn de 010 Cheerleaders opgericht door o.a. Jessica van Houwelingen. Jessica heeft al jaren ruime ervaring in de cheerwereld. In het begin heeft zij een eigen team geleid bij de Rotterdam Trojans en in 2013 is dan ook de stap genomen om zelf een onafhankelijke vereniging op te richten.

Inmiddels zijn de 010 Cheerleaders uitgegroeid tot een volwaardige vereniging met op dit moment meer dan 30 leden en 5 bestuursleden. Zij zetten zich in om cheerleaden voor iedereen toegankelijk te houden en hanteren daarom dan ook lage contibuties.  Leden die de contributie niet kunnen betalen, verwijzen wij door naar het Jeugdsportfonds.

Op dit moment worden alle trainingen verzorgt door Jessica en krijgt zij onderteuning van Suzanne Cleuskens, Nicole Bonte, Sandra van Damme, Shauni van Zanten, Joyce Hazenbroek en Quint Snoek. Met regelmaat zijn er gast-coaches aanwezig.

De 010 Cheerleaders geloven erin dat iedereen moet kunnen sporten, niet alleen voor een goede gezondheid, maar ook voor het zelfvertrouwen en de sociale aspecten. Wij zijn een echte familie!