Opening van het lustrum van het Delftsch Studenten Corps

Zaterdag 13 juli waren de cheerleaders gevraagd om een uurtje te komen stunten bij eenĀ opening van het lustrum van het Delftsch Studenten Corps. Het thema was Amerikaans en ze zochten dus was opvulling. Uiteraard zagen wij dit zeker zitten. Met een groepje van zeven cheerleaders (Vanity, Zoe, Amber, Shauni, Desteny, Jamie en Jessica) 2 chauffeurs ( Marc en Kevin) en een fotograaf (Tamara) gingen de cheerleaders onderweg naar Delft.

 

Eenmaal daar aangekomen kregen we eerst een lunch aangeboden, dit waren over heerlijk belegde broodjes, daarna moesten we aan de slag. Jamie (onze vaste flyer) en Vanity (flyer in opleiding) konden vandaag flink hun kunsten vertonen. We hebben wat nieuwe stunts uitgeprobeerd, zoals Liberty, Arabesque, Spagaat high, toe Touch High, maar ook de basis zoals baskettoss, prep, cradle en onze groepsstunt. We hebben een hoop kunnen oefenen en laten zien. We hebben een heel leuk uur gehad in Delft en zeker genoten van de aandacht!

 

Na afloop kregen we een fles rose (niet voor de minderjarige natuurlijk) en gingen we voldaan naar huis. Onderweg krege we nog een zachte band maar gelukkig was deze snel verwisseld en konden we onze kunsten nog even in het kort showen aan de vrijwilligers van BZC.

 

In onze Media kunt u de foto`s terug vinden.

 

Delft 13 juli 2013