Robin Matena Bokaal 2013

Zaterdag was de 17e editie van de RMB Bokaal in Papendrecht. Opbrengst 5718,79 euro voor DPP en nog 6700 euro voor Stichting On Wheels. Het was zoals gebruikelijk weer een heel rolstoelhockeyspektakel met een fantastische opbrengst en de nodige meters voor Duchenne. De prijs-, en cheque-uitreiking werd gedaan door ex-profvoetballer John de Wolf die het stokje in ontvangst nam van Ralph.  Wim Erkelens heeft het weer geweldig georganiseerd en de 010 cheerleaders ( voorheen Rotterdam Trojans Cheerleaders) waren weer vereerd dat wij deel mochten uit maken van deze geweldige dag!

 

We hebben enorm genoten en het blijft ons verbazen hoe geweldig de sfeer is er wordt gelachen gehuild en gedeeld.

 

Hier kunt u de foto`s die op deze dag gemaakt zijn door de fotograaf van RMB bewonderen:  http://www.foto-expressie.nl/foto/RMB2013/